Om os

Vi er eksperter i at opbygge og indrette specialkøretøjer, varevogne og mandskabsvogne.

Bentzen Autokaross A/S

Med egne specialværksteder, veluddannede medarbejdere og et professionelt set-up er Bentzen Autokaross blandt de førende på markedet for opbygning og indretning af innovative løsninger til specialkøretøjer, varevogne og mandskabsvogne.

Vores kunder kommer fra en bred vifte af brancher og sektorer, hvor vi udfører specialopgaver for offentlige myndigheder og private virksomheder.

Bentzen Autokaross A/S ejes af adm. direktør Marie-Louise Bjerg og teknisk direktør Carsten Ovesen, som viderefører virksomheden professionelt i samme ånd og i et nært samarbejde med de tidligere ejere, brødrene Claus og Michael Roed.

om-os-marie-louise-bjerg-og-carsten-ovesen-2
om-os-moderne-teknologi

Moderne teknologi og bæredygtige løsninger

Virksomhedens historie går helt tilbage til 1884. Dengang var specialet hestevogne. I dag er det specialopbygninger moderne teknologi og bæredygtige løsninger, der er i fokus i Bentzen Autokaross.

De senere år har vi udviklet stærke kompetencer i at opbygge og indrette el-drevne biler og varevogne – en specialydelse, der er stor efterspørgsel på.

Samarbejde med bilimportører

Bentzen Autokaross samarbejder med og leverer til alle de kendte bilmærker, og vi er stolte af at være udvalgte, kvalificerede samarbejdspartnere med Volkswagen og Mercedes-Benz.

Se vores certifikat her >

mercedes-logo

Bentzen Autokaross er certificeret i innovation, udvikling, rådgivning og opbygning af kundetilpassede løsninger til køretøjer, herunder salg, support og service til eftermarkedet.

• ISO 9001 (kvalitetsledelse)
• ISO 14001 (miljøledelse)

Se vores certifikater her >